17 augusti

God morgon!
Jag har precis avslutat min arbetsdag på Strömma och nu har jag bara 3 arbetspass kvar innan jag slutar. Det är så tråkigt, jag älskar att vara där- jag har trots allt valt varit där sedan 2016 men snart har jag bara ett jobb kvar och kommer vara ledig på helgerna- det har jag saknat.

Jag spånade klart stallet igår, så nu är boxarna fyllda med massa nytt spån. Jag sparar alltid det rena spånet vid tömning och lägger i botten av boxen och sedan lägger jag på nytt spån ovanför det. Eftersom jag ändå har bädd så känner jag att det inte gör något att lägga det gamla spånet i botten- det är ett sånt slöseri att slänga det!

Nu hoppas jag att det är långt kvar innan hästarna behöver komma in på box, helst typ slutet av oktober men allt beror på vädret- är det torrt och "varmt" så får de gå ute men ska det regna hela hösten så får de komma in. Jag har foder så det räcker då jag räknat med att de ska äta hö från 1 oktober till 31 maj samt att grabbarna ska äta 20 kg/var och Memory 15 kg- japp, jag tar alltid i när jag räknar på deras kostnader ;)

​Säg hej till Trasan! Hon ska bo här ett tag tills hon ätit upp sig och sedan ska hon säljas :)

Gillar

Kommentarer