Postad i: Blogginlägg

Bra dag!

Igår var en bra dag. Jag cyklade till och från jobbet och just nu är jag nog inne i en ordentligt svacka för det är tungt och tar längre tid att cykla n det gjorde innan och efter semestern. Det är bara att kämpa på, någon gång måste det släppa och bli lättare tänker jag..

Någon har dragit fram små stockar i skogen och byggt en liten hinderbana som jag och Memory utnyttjade går- så skön att inte behöva plocka bort efter sig ;) Just där pinnarna ligger har jag själv tänkt dra fram och ha lite bommar, det är nämligen grus som underlag men nu har tyvärr gräset och leran krupit fram så det är för halt för att hoppa men perfekt för bomarbete. Gulan jobbade på riktigt bra, jag fick var noga med att få svar direkt på hjälpen och inte ett halvår senare- duktigt Emma.

Vi avslutade med tempoväxlingar på grusvägen och det var länge sedan det kände så bra och kul att rida. ❤

Nu har jag fått bort all björnbärssnår längst med vägkanten så nu går hästarna i skogshagen. Jag måste säga att det ser riktigt snyggt ut nu och snyggare kommer det bli när hästarna har trampat ner allt sly som ligger kvar och förhoppningsvis försvinner det sista av björnbärssnåret senare i höst när jag kan få lite hjälp igen.

Gillar

Kommentarer