Postad i: Blogginlägg

Extra inkomster

~inlägget innehåller adlinks för adrecord~


"I used to have money, now I have horses"
Det ligger så mycket sanning i det, hästar kostar så mycket pengar varje dag oavsett om de är föl, aktiva eller pensionärer. Jag älskar mina hästar, de är verkligen en stor del av mig och jag kan inte se mig själv utan en häst. De är en del av min identitet helt enkelt. Jag räknar att mina hästar kostar runt 6 000 kr i månaden, vilket betyder att jag en hel 40-timmars vecka enbart för att försörja hästarna. Det är rätt mycket med tanke på att man jobbar ca 160 timmar i månaden..

Det är rätt intressant om man börjar räkna på hur mycket man måste jobba för att betala för en sak. Tex min bilkostnad ligger på ca 2000 kr i månaden, det betyder att jag måste jobba ca 13,5 timmar för att kunna betala min bilkostnad. Sen jag började räkna så så har mina impulsköp minskat drastiskt. Prova själv, ta din månadslön före skatt dela med antal timmar i månaden som du jobbar- där har du din timlön. Sen är det bara att ta kostnad X delat med timlön, så får du hur många timmar du behöver jobba för att köpa den tröjan. Vill man göra det ännu enklare så man räkna med att man har 100 kr/tim och därmed ta hovslagarnkostnad på 3500kr/100 kr= 35 timmar som jag behöver jobba för att mina hästar ska skos. (obs siffrorna i exemplet är bara taget ur luften)

För att kunna dryga ut mina inkomster så använder jag adrecord. Där jag skapar olika relationer med företag och därmed får adlinks som jag kan dela med mig av. För mig betyder det en liten inkomst in men för alla som klickar betyder det också förmåner så som bland annat rabatt, win -win. Jag kan verkligen rekommendera er att använda adrecord för att få en extra inkomst som ni antigen kan spara eller lägga på hästarna ;)

Gillar

Kommentarer