Postad i: Ur mitt perspektiv

Inget är vad det verkar vara

2019 kommer vara det året där allt omfamnades av en bubbla. Både irl och online ska skenet att allt är frid och fröjd lysa. Det har blivit en skam att visa sig svag, att hamna i svackor, att behöva ta hjälp av andra, att erkänna att man inte kan göra något för att man mår dåligt.

Jag är så trött på att höra hur folk blåser upp en bubbla om att allt är bra, allt är frid och fröjd, inget att oroa sig för när sanningen är något helt annat. Det finns så många gånger som jag tänkt gud vad jag vill vässa nålen och spräcka bubblorna som folk blåser upp men samtidigt inser jag att de själva kommer att blåsa ballongen så stor att den kommer spricka av sig själv, för eller senare. (och jag längtar tills det händer) Visserligen så har expressen vässat sina nålar och avslöjat stora bloggar som blåser upp sina siffror.

Jag upplever att det finns en sån lyckohets och att man ska bli framgångsrik och tjäna stora pengar redan som ung. Att man som ung ska veta vad man vill bli. Jag fick för bara några dagar sen frågan vad jag ska göra om jag ska plugga vidare, jag svarade rakt och ärligt att jag inte vet vad jag ska göra och då säger personen ”då är det dags att bestämma sig, du är vuxen nu” Öh ursäkta? Det kommer och jag mår inte dåligt av att städa, faktum är att jag aldrig har tjänat så bra som jag gör nu, så mig går det ingen nöd på, för tillfället.

Jag tycker att det är okej att må pyton ibland för att sen må jättebra. Livet går upp och ner, det kommer alltid motgångar men det kommer också alltid framgång, det är saker som ska lösas, stora som små. Det är alltid något och jag tror inte att stressa fram något, oavsett om det är vad man ska plugga för att bli, stressa fram för att tjäna de stora pengarna så betyder det inte att man blir lyckligare för det, jag kanske blir olyckligare om jag sätter mig vid skolbänken än jag är nu? Det kanske så att jag om tio år känner mig redo att plugga och det är okej, då kanske jag blir lyckligare för då jag vet vad jag vill bli. Vem vet jag kanske tröttnar på hästar och slutar och istället blir baksetproffs? 😉

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Jag mår sällan dåligt 😊
nouw.com/simonandersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229