Postad i: Ur mitt perspektiv

Precis som alla andra fast med en blogg

Många verkar tro att vi som bloggar lever det perfekta livet och driver man en hästblogg så tror folk att man rider höga klasser, har ett perfekt stall, hagar fulla med gräs men som samtidigt är supertorra och fina även under höstens regnigaste dagar, fläckfri utrustning och gör aldrig något fel. Skulle vi göra ett pyttelitet fel så tar det hus i helvetet bland kommentarerna och på andra bloggar. Det är både intressant och skrämmande hur fort det urartar sig, skvallerbloggar, som med hästinriktning inte finns kvar längre, tack och lov för det, hur snabbt människor snappar upp det och pratar vidare, kanske adderar något men glömmer andra, viktiga detaljer och vips så är det något helt annat än ursprungsdiskussionen.

Jag är skonad från detta, står inte i ett stall med 5-10 andra hästägare. Vi som bloggar är helt vanliga personer som delar med oss av våra liv till helt okända personer. Vi gör misstag, minst lika många som alla andra. Vi rider inte bättre än någon annan däremot kanske vi har turen att dra in pengar på vår blogg och kan därmed lägga mer pengar på träning. Men vi har leriga hagar och våra stall har inte lyxfronter med kronor på hörnstolparna eller kristallkronor i taket. Jag har däremot grymma hagar, stora och kuperade, både sommar- och vinterhagar men tyvärr finns det mer att önska så som en grusad del i vinterhagen.

Det är det tråkiga sanningen om oss bloggare, vi är som alla andra. Däremot är det många som ser våra fel, brister och misstag. Folk letar fel på andra för att på något sett framhäva sig själva som om dom vore fläckfria och aldrig begår misstag. Tyvärr

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
så himla bra skrivet!!
nouw.com/brieditiseventing
Satilaryttaren
Satilaryttaren,
Tack! Känner du igen dig i det som jag skriver? 😊
nouw.com/satilaryttaren