Postad i: Blogginlägg

Presentation

Jag känner att det är dags för en liten presentation här, det var ju ett tag sedan.

Jag är född 1993, så i april fyller jag 26 och ni anar inte hur mycket jag längtar tills jag är typ 80 och skrynklig, haha! Jag vet inte varför jag längtar tills jag blir gammal, det är inte för pensionen (för jag planerar att gå i pension långt innan 65,) utan jag tror det är känslan att bara få vara, få leva på min erfarenhet och njuta av räkmackan som jag har skalat, brett och tillverkat under hela mitt liv. Förstår ni vad jag menar?

Jag jobbar som städerska på två vårdcentralen och har precis avslutat min anställning som hästskötare på mitt gamla gymnasium, Strömma naturbrukscentrum (när jag gick där så hette det Natubruksgymnasiumet Strömma och drevs av VG-regionen, nu är det en friskola). Städningen är inte mitt drömjobb men det ger mig en inkomst så jag kan ha kvar mina hästar men jag har planer på att plugga vidare för nu vet jag vad jag vill bli.

Jag är diplomerad hästskötare, tog studenten från Strömma 2012 och har jobbat på ridskola som hästskötare och instruktör 2011-2015. Jag älskade mitt jobb, hästarna och eleverna men den tiden är förbi. När jag började där 2011 så vägrade jag att ha lektioner men sakta men säkert vävdes jag in i lektionsverksamheten och hade i slutet 4 fasta lektioner och 3-5 knattegrupper varje vecka. Mina knattegrupper slog rekord nästan vecka gång,jag hade som flest 32 elever (!). När jag började hade förra läraren knatte en gång i månaden och bara ett fåtal elever och jag hade knatte varje vecka. Så stolt! Jag hade även fasta och tillfälliga ridlektionen för personer med olika funktionsvarianter, ryktet om mig spreds sig och allt fler ville rida för mig vilket kändes både bra och dåligt. De sista månaderna så hade jag sån prestationsångest och valde att byta alla mina lektionsdagar mot stalldagar, jag kunde inte hålla lektioner längre, det gick bara inte.

Hästarna som nämns här är Memory (fjording, född 2010) Tore (irländskhalvblod, född 2008) och Håjt (travare, född 2000) . Även min avlidna häst Ambra (1997-2018) nämns en hel del i bloggen fortfarande och jag saknar henne så mycket 💔

Gillar

Kommentarer

refinej
refinej,
Kul att lära känna dig lite bättre! Sen måste jag bara påpeka att jag tycker att det är lite jobbigt att bakgrunden är mörk och texten ljusgrå. Jag hade tyckt att det var lättare att läsa ifall texten var vit eller backgrunden ljusare <3 inget hat utan mer en tanke
nouw.com/refinej
Satilaryttaren
Satilaryttaren,
Ska se om jag kan ändra något av det 😊
nouw.com/satilaryttaren
ElleonoreHammargren
ElleonoreHammargren,
Perfekt med en presentation, det är inte alltid så lätt att hänga med i alla bloggar haha!
nouw.com/elleonorehammargren