Vet inte vad jag ska göra

Har funderat väldigt mycket den senaste tiden på hur jag ska göra med bloggen. Just nu finns det varken tid eller inspiration till att driva runt den som jag vill göra. Mina dagar går i ett, det är stallet, jobb, hästarna, huset och därpå bloggen. Jag har fått prioritera sömn framför bloggen. Efter denna helgen är jag först ledig om 27 dagar.h Det finns en anledning till att jag jobbar så mycket som jag gör just nu, ja kommer, antagligen, att berätta varför i framtiden när jag känner mig redo att lämna ut den informationen.

Jag en hel del tankar i huvudet som snurrar runt i huvudet samtidigt som jag inte har tillräckligt med ro att blogga. Allt är inte alltid en solskenssaga. Jag har lovat mig själv att inte bygga upp något luftslott här i bloggen och det tänker jag hålla. Ingen tjänar på att jag eller vilken influencer som helst blåser upp ett stort luftslott där allt är guld och gröna skogar. Det kommer bara leda till ångest och stress hos alla, influencern och följarna och det är det inte värt. Jag vill vara en äkta inspiration, dela med mig av mina tankar och åsikter samtidigt som jag vill ha ett stort förtroende hos er som läser. Egentligen vill jag skriva av mig allt, bara tömma tankarna, låta fingrarna dansa över tangentbordet men tyvärr fungerar det inte riktigt så men sen om en månad eller ett år kanske jag kan berätta.

Jag har inte tiden eller orken att sätta mig ner och skriva inlägg som det är just nu. Orken är ganska viktigt för att få ihop ett inlägg, oavsett om det är ett kort inlägg eller ett långt inlägg om mina tankar. Det sista så känns det som att jag skriver samma sak dag in och dag ut. Med andra ord är det absolut inga elaka kommentarer eller liknande som gör att jag har dessa funderingar. Jag vet bara inte vad jag ska skriva samtidigt som jag undrar om jag verkligen vill dela med mig av allt som jag gör här? Då är det ändå långt ifrån allt som händer och alla tankar som skrivs här.

Min plan är att föröka bjuda på två till tre inlägg om dagen, hellre kvalité än kvantitet. Ibland kommer det blir fler, ibland kommer det bli färre inlägg.

Gillar

Kommentarer