Postad i: Allmänt

Snabba puckar!

I måndags beställde jag hem ett kit för träckprovsanalys och i tisdags låg det i lådan när jag kom hem. Hästarna fick stå inne medan jag var på möte och när jag kommit hem så fanns det några bajshögar i boxarna så jag kunde lägga det på lådan samma dag som det kom. Är det inte väldigt svårt att lägga i rätt mängd, jag verkar lägga i för mycket bajs (2-3 kluttar) och då är jag över sträcket.. Suck!

I torsdags fick jag svarat, Tore och Memory har mindre än 25 epg och Håjt har 800 epg.. Så nu ligger det en förpackning med avmaskningsmedel till Håjt som han ska få i morgon och därmed är de redo att flytta in till vinterhagen i mitten av nästa vecka, jag ska bara blir klar med hagen..

Först ska vi bara komma överens om tråden ska gå på utsidan mot vägen, som jag vill ha det eller om den ska gå på insidan, som resten av familjen vill. Helst vill jag jämna hela björnbärssnåret med marken men då blir jag nog inte så omtyckt av grannarna ;) Så min plan är att vi tar halva i år, helst då den delen som är närmast vägen för att om några år ta andra delen och därmed förnya hela snåret och bli av med alla träd som växer där med..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229